Fuld fart på den grønne omstilling – og samme gode kundeservice og lave priser

Vi har i dag fået nye ejere. De fynske kommuner har valgt at overlade ejerskabet af gasnettet til det statslige selskab, Dansk Gas Distribution. Samlingen af gasnettet i ét statsligt selskab skal bidrage til en harmonisering af priserne på gasdistribution på tværs af landet. Nature Energys kommercielle aktiviteter får også nye ejere, som vil sætte fuld fart på den grønne omstilling. Det betyder, at biogasproduktionen øges markant. I 2014 strømmede den første grønne gas ud i gasnettet, og næste år vil andelen af grøn gas være oppe på 11 pct. Dermed er Danmark det land i Europa, der har den største andel grøn gas i gasnettet. Ikke mindst fordi Nature Energy producerer grøn gas, biogas, ved at bruge husdyrgødning, madaffald og andre affaldsprodukter.

1-1-STYRSELV

Du kommer som kunde ikke til at mærke forskel.

Forsyningssikkerheden vil være uændret og det samme gælder vores medarbejdere. Vi vil fortsat levere gas til lave priser, og gøre alt hvad vi kan for at levere den bedste service.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 63 15 64 15
Bliver det dyrere for mig at være kunde hos jer?
Nej. Dine aftaler bliver ikke ændret som følge af ejerskiftet, og det kommer ikke til at koste dig noget ekstra, at vi får nye ejere.
Kan min nuværende gasinstallation bruges til grøn gas?
Ja, grøn gas, biogas, har nøjagtige samme egenskaber som almindelig naturgas. Biogassens fordel er, at den er CO2-neutral.
Hvad betyder det for mig, når staten driver gasnettet?
Når gasnettet samlet i ét statsligt selskab, bidrager det til regeringens ønske om en effektivisering, som vil komme de danske gaskunder til gode.
Hvilke samfundsmæssige fordele er der, når vi producerer grøn gas fra affaldsprodukter?
Der er 3 helt store fordele. Vi udnytter husdyrgødning, madaffald og andre affaldsprodukter til at producere grøn energi. Landbruget får afgasset deres gylle på biogasanlæg og får et bedre gødningsprodukt retur. Og de danske gaskunder får en grønnere energi - uden at skulle investere i nye gasinstallationer.

Kontakt os

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 63 15 64 15. Vores kundeservicemedarbejdere sidder klar til at supportere dig alle hverdage.

Flere grunde til at vælge Nature Energy

1-3-STYRSELV

35 års erfaring med naturgas

Nature Energy har været med, lige siden der blev åbnet for naturgassen i 1979, og er i dag et af Danmarks førende energiselskaber.

1-5-STYRSELV

Kompetent og personlig service

I vores kundeservice er vi altid klar til at klare spørgsmål og problemer omkring naturgas for dig og vores mere end 55.000 andre kunder.

3-1-BIOGAS

Førende producent af biogas

Vores 4 anlæg står for Danmarks største produktion af biogas, der er nok til at opvarme 30.000 parcelhuse med CO2 neutral energi.