Det er vores mål at hjælpe vores kunder til at vælge energiløsninger, der er fremtidssikre og skaber værdi for både dem selv og vores samfund. Det gør vi ved at tilbyde skræddersyede energiløsninger, rådgivning om og tilskud til energiforbedringer og naturligvis gas til markedspris.

Leverandør af energi til hele Danmark

Nature Energy har været med, siden der blev åbnet for naturgassen i 1979. Vi er ejet af borgerne i de 8 fynske kommuner, og selv om vores hovedkontor ligger i Odense, er vi i dag hele Danmarks energiselskab. Vi leverer hvert år mere end 300 millioner m3 gas til over 55.000 private og virksomheder over hele landet.

Forrest i den grønne omstilling

Nature Energy er en af pionererne inden for biogas. Vi ser det som en forpligtelse at være aktive i Danmarks grønne omstilling og betragter biogassen som det tredje ben i balance med sol- og vindenergi. Vi er landets førende producent af biogas med 4 anlæg, der hvert år omdanner 1.000.000 ton affald m.m. til biogas – eller nok til at opvarme 30.000 husstande med CO2 neutral energi. Vi leverer også biogas til biler fra en række tankstationer. Og vi vil fortsætte med at udvikle biogasproduktionen i samarbejde med vores partnere inden for bæredygtig håndtering af affald fra husholdninger, landbrug og industri.