Laver du forbedringer på din bolig som sænker energiforbruget, kan du få penge direkte i hånden. Det eneste det kræver er, at du følger vores simple ansøgningsproces før du starter på dit renoveringsprojekt.

Vær opmærksom på, at der er en given pulje af besparelser, hvorfor tilskudsportalen kan lukkes ned, når denne er fyldt op.

Du kan få tilskud til de fleste af dine renoveringsprojekter

Du kan få tilskud til en masse energisparende projekter, også selvom du ikke har gas som varmekilde. Du kan bl.a. få tilskud til:

Ekstra isolering

Den dyreste energi er den, du bare sender ud i miljøet uden selv at få noget ud af det. Derfor kan der være rigtigt meget at spare ved at pakke din bolig bedre ind med bedre isolering af tag og mure. Fx kan isolering af ydervæggene i et hus på 120 m2 give et tilskud på omkring 2.800 kr.

Nye energiruder

Nye energiruder kan ikke bare give et bedre udsyn i boligen, de pynter også på energiregningen. Hvis du skifter 20 m2 2-lags termoruder ud med nye energiruder kan du få omkring 1400 kr. i tilskud.

Nyt gasfyr

Hvis du har et ikke-kondenserende gasfyr og vil skifte til et nyt kondenserende gasfyr, kan du som tommelfingerregel nedsætte dit gasforbrug med 20%. Det svarer til en besparelse på ca. 3.800 kr. om året. Og du kan få et tilskud til det nye fyr på op til 3.377 kr.

Skifter du fra olie til gas

Hvis du skifter fra olie til gas, kan få et tilskud til det nye gasfyr på op til 4.269 kr.

Gå til Tilskudsportalen

Så nemt er det at ansøge om tilskud

Udfyld ansøgning

Du udfylder din ansøgning på Tilskudsportalen. Tilskudsportalen er oprettet specielt til energiforbedringer. Og det er nemt og hurtigt at søge om tilskud.

Bliv godkendt

Når vi har tjekket din ansøgning, får du en forhåndsgodkendelse. Det tager typisk 1‐3 arbejdsdage.

Lav aftale med håndværker

Når du har fået forhåndsgodkendelsen fra os, kan du indgå aftale med den håndværker, som skal udføre arbejdet, og sørge for indkøb af materialer. Husk, at vi ikke giver tilskud til projekter, som du allerede er gået i gang med. Sørg derfor for ansøgning og forhåndsgodkendelse, før du starter projektet.

Indsend dokumentation

Når arbejdet er færdigt, logger du ind på Tilskudsportalen og indsender kvitteringer/regninger fra håndværker og indkøb. Vær opmærksom på, at det udførte arbejde skal passe med ansøgningen.

Modtag udbetaling

Når vi har tjekket, at dine udgifter svarer til din ansøgning, overfører vi pengene direkte til den konto, som du har oplyst i din ansøgning.

Gå til Tilskudsportalen

Skriv eller ring til os

Er du tivivl eller har du spørgsmål omkring tilskud til energiforbedringer, så ring til os på 63 15 64 15 eller skriv en besked til os, så hjælper vi dig

1-1-STYRSELV

Oftest stillede spørgsmål

Kan det betale sig at skifte til et nyt fyr?
Et gasfyr holder typisk i mere end 20 år. Hvis du har et ældre ikke-kondenserende gasfyr, kan du spare 15 - 20% på din varmeregning ved at skifte til nyt gasfyr. Kontakt din VVS-installatør for en vurdering af dit gasfyr. Du kan finde en oversigt over vores samarbejdspartnere på vores hjemmeside.
Hvad er et kondenserende gasfyr?
I et kondenserende fyr udnyttes den varmeenergi, der er i vanddampene, hvilket betyder, at der kan udvindes ca. 10% mere energi af en given mængde gas. Ældre ikke-kondenserende fyr bortleder dampen via aftrækket til glæde for fuglene. Alle nye gasfyr, der sættes op i Danmark skal være af den kondenserende type, ifølge Bygningsreglementet.

Flere grunde til at vælge Nature Energy

1-3-STYRSELV

35 års erfaring med naturgas

Nature Energy har været med, lige siden der blev åbnet for naturgassen i 1979, og er i dag et af Danmarks førende energiselskaber.

1-5-STYRSELV

Kompetent og personlig service

I vores kundeservice er vi altid klar til at klare spørgsmål og problemer omkring naturgas for dig og vores mere end 55.000 andre kunder.

3-1-BIOGAS

Førende producent af biogas

Vores 4 anlæg står for Danmarks største produktion af biogas, der er nok til at opvarme 30.000 parcelhuse med CO2 neutral energi.