Vi beklager

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ansøge om tilskud til energiforbedringer.

Gå til Tilskudsportalen

Skriv eller ring til os

Er du tivivl eller har du spørgsmål omkring tilskud til energiforbedringer, så ring til os på 63 15 64 15 eller skriv en besked til os, så hjælper vi dig

1-1-STYRSELV

Oftest stillede spørgsmål

Kan det betale sig at skifte til et nyt fyr?
Et gasfyr holder typisk i mere end 20 år. Hvis du har et ældre ikke-kondenserende gasfyr, kan du spare 15 - 20% på din varmeregning ved at skifte til nyt gasfyr. Kontakt din VVS-installatør for en vurdering af dit gasfyr. Du kan finde en oversigt over vores samarbejdspartnere på vores hjemmeside.
Hvad er et kondenserende gasfyr?
I et kondenserende fyr udnyttes den varmeenergi, der er i vanddampene, hvilket betyder, at der kan udvindes ca. 10% mere energi af en given mængde gas. Ældre ikke-kondenserende fyr bortleder dampen via aftrækket til glæde for fuglene. Alle nye gasfyr, der sættes op i Danmark skal være af den kondenserende type, ifølge Bygningsreglementet.

Er du energipartner?

Flere grunde til at vælge Nature Energy

1-3-STYRSELV

35 års erfaring med naturgas

Nature Energy har været med, lige siden der blev åbnet for naturgassen i 1979, og er i dag et af Danmarks førende energiselskaber.

1-5-STYRSELV

Kompetent og personlig service

I vores kundeservice er vi altid klar til at klare spørgsmål og problemer omkring naturgas for dig og vores mere end 55.000 andre kunder.

3-1-BIOGAS

Førende producent af biogas

Vores 4 anlæg står for Danmarks største produktion af biogas, der er nok til at opvarme 30.000 parcelhuse med CO2 neutral energi.